Scooterbrand aan Kalverstraat in Groningen

GRONINGEN – Aan de Kalverstraat in de stad Groningen heeft dinsdagmiddag een scooter in brand gestaan.Omwonenden merkten de brand op en belden hierop 112. Politie en brandweer rukte hierop uit. Ter plaatse gekomen startte de brandweer direct met de bluswerkzaamheden. Omdat de brand zich tegen een schurencomplex aan bevond , werd ook deze nat gemaakt door de brandweer. Na het blussen voerde de brandweer nog een nacontrole uit bij de schuren , waarna zij weer richting de kazerne vertrokken. Omwonenden melden tegenover GroningsNieuws.nl dat er normaliter geen scooter staan op deze plek , en gaan dus uit van brandstichting. De politie kon dit nog niet bevestigen.

 

Beeld: Martijn Aleman / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl