Vuurwerk verkoop van start gegaan

GRONINGEN – De vuurwerkverkoop is vandaag bij vele winkels in de provincie Groningen van start gegaan.Het verkopen , en kopen , van vuurwerk , kan dit jaar alleen op 28 , 30 en 31 december. Zo ook bij Duitsvuurwerk.nl. Vele mensen kwamen vandaag hun bestelling afhalen. Ook kwamen veel mensen af op de losse verkoop van het echte Duitse vuurwerk. ” We hebben dit jaar meer mensen dan vorig jaar” liet Dimitri ( verkoopmedewerker  van Duitsvuurwerk.nl ) aan GroningsNieuws.nl weten. ” Wij hebben het vuurwerk niet kant en klaar in tassen liggen , dit maakt het voor ons en de klant lastig” de bestellingen worden ter plekke bij het ophalen pas klaar gemaakt, zo weet de klant precies wat hij/zij krijgt en dat wij het goede artikel meegeven aldus Dimitri. Voor 16:00 uur waren er al enkele honderden mensen bij de winkel geweest om hun vuurwerk op te halen. De parkeerplaats stond dan ook bomvol en het was een drukte van je welste. ” als we zo doorgaan blikken we terug op een goed verkoop jaar” Veel mensen waren zeer enthousiast over het Duits vuurwerk. En komen dan ook volgend jaar terug lieten verschillende klanten aan Groningsnieuws.nl weten.

 

Beeld: GroningsNieuws – Archief