Vaatwasser veroorzaakt brand in woning

GRONINGEN – In een woning aan de Melisseweg in de stad heeft vrijdagochtend een korte tijd brand gewoed. De bewoner van de woning werd gealarmeerd door middel van een rookmelder. De bewoner ging hierop op onderzoek uit en trof daarbij een brand aan in de keuken. Hierop heeft de bewoner een poging gedaan zelf de brand te blussen maar zonder succes. De bewoner belde zelf 112. Politie , brandweer en een ambulance kwamen ter plaatse bij de brand. Ter plaatse gekomen moest de brandweer eerst het nodige sloopwerk uitvoeren al vorens zij de brandhaard konden blussen. De brandweer heeft na de eerste blussing in de woning , de vaatwasser naar buiten gebracht , en daar volledig afgeblust. De bewoner is gecontroleerd door het ambulancepersoneel , maar hoefde niet mee naar het umcg.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl