auto belandt mogelijk door opzet in sloot

GARMEWOLDE – Bij een ongeval op de N360 tussen Lewenborg en Garmerwolde is dinsdagmiddag een personenauto in een sloot beland. Volgens RTV Noord zijn de bestuurders van beide voertuigen meegenomen naar het politiebureau, omdat er mogelijk sprake zou zijn van opzet. Geen van de betrokken bestuurders raakte gewond bij het ongeluk. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de bestuurster van de auto die in de sloot belandde wel gecontroleerd op letsel.

Mogelijk zou een getuige van het ongeval melding hebben gemaakt van de ‘mogelijke opzet’ het ongeval. Nadat de politie hiervoor aanwijzingen vond, zijn beide bestuurders meegenomen om een verklaring af te leggen.

 

Beeld: Martijn Aleman / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl