Automobilist aangehouden na ongeval op ringweg N370

GRONINGEN – Een automobilist is donderdagmorgen aangehouden nadat hij betrokken raakte bij een ongeval op de N370 in de stad.

Dat ongeval gebeurde rond 11.15 uur op de N370 ter hoogte van afslag Kostverloren. Meerdere auto’s kwamen door een nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing, waarbij één slachtoffer viel. Eén van de betrokken voertuigen stond overdwars over twee rijstroken heen, waardoor de N370 vanaf de stoplichten ter hoogte van Kostverloren gestremd was. Eén van de bestuurders moest, behalve een blaastest, ook een drugstest ondergaan, waarna hij is aangehouden. Hij moet zich op het politiebureau verantwoorden wegens het veroorzaken van een ongeval onder invloed van drank danwel drugs. Gedurende het ongeval was de N370 deels gesloten. Beide voertuigen werden door de sleepdienst meegenomen.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl