Gewonde bij botsing tussen twee auto’s op Julianaplein

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk zaterdagavond op de zuidelijke ringweg ter hoogte van het Julianaplein is één persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 18.50 uur op de rijbaan vanuit Drachten richting het Julianaplein. Vlak voor het knooppunt botste de bestuurder van een personenauto op zijn voorganger. De schade aan beide voertuigen is door de klap groot. Bij het ongeval raakte één van de betrokkenen gewond. Hulpverleners waren snel ter plaatse. Drie rijstroken werden afgezet. Na stabilisatie is één van de inzittenden in een ambulance met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept.

 

Foto’s GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl