Forse schade bij ongeval op Julianaplein

GRONINGEN – Een automobilist is in de nacht van vrijdag op zaterdag lichtgewond geraakt bij een crash op het Julianaplein in Groningen. De automobilist raakte door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt in de bocht richting Assen. Hierop kwam de automobilist met een forse snelheid tot stilstand tegen een routewijzer. Politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse bij het ongeval. De bestuurder werd gecontroleerd in de ambulance , maar hoefde niet mee naar het UMCG. In kader van ”botsen = blazen” lieten agenten de bestuurder blazen. Hij blies hierop een ”A indicatie”. De bestuurder is hierop aangehouden in zake rijden onder invloed. Een berger heeft de zwaar gehavende auto geborgen.

 

Foto’s: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl