auto slaat over de kop na ongeval op A7 bij Marum

wpid-img-20140927-wa0045.jpgGroningen – Bij een éénzijdig ongeval op de A7 bij Marum is zaterdagavond een persoon gewond geraakt.De automobilist merkte ter hoogte van het Korige een auto met aanhanger te laat op. Bij een stuurcorrectie kwam de man in botsing met de auto met aanhanger waarna de auto over de kop vloog en op zijn dak belande. De brandweer , politie en ambulance kwamen ter plaatse maar de inzet van de brandweer bleek niet noodzakelijk aangezien alle inzittende van beide voertuigen al uit hun auto waren. Ze zijn ter plaatse onderzocht door ambulance personeel maar hoefden echter niet mee naar het UMCG. De taak van de brandweer bleef beperkt tot het opruimen van het glas en het loskoppelen van de accu. De dienst Verkeers Ongevallen Analyse deed onderzoek naar de toedracht van het ongeval. Beide auto’s en aanhanger zijn geborgen.

 

| Foto’s: Frank Diephuis – Groningsnieuws.nl |

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl