Automobilist laat scooterrijder gewond achter na aanrijding

GRONINGEN – Een scooterrijder is dinsdagavond gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. De aanrijding vond plaats op de Friesestraatweg in Groningen. Na verluid is de scooterrijder aangereden door een blauwe bestelbus. Deze is na de aanrijding er direct vandoor gegaan. Een automobilist welk achter de des betreffende bestelbus reed , kon optijd stoppen voor de gewonde scooterrijder. Deze automobilist alarmeerde de hulpdiensten. Politie en ambulance kwamen ter plaatse bij de aanrijding. De scooterrijder is ter plaatse nagekeken , maar hoefde niet mee naar het UMCG. De politie heeft het ongeval op papier gezet , en roept getuigen op zich te melden via 0900 88 44.

Bovenstaande text is gebaseerd op bevindingen van onze fotograaf en gesprekken met getuigen.

 

Foto’s: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl