Forse schade na aanrijding op Fanerweg

NIEKERK (GROOTEGAST) – Op de Fanerweg nabij Niekerk , gemeente gemeente Grootegast , heeft dinsdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Door een voorrangsfout kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. Politie , brandweer en ambulancedienst rukten uit naar de aanrijding. Ter plaatse gekomen bleek de inzet van de brandweer niet geheel noodzakelijk , zij konden na wat han en span diensten weer terug naar de kazerne. De inzittenden van alle voertuigen zijn door de ambulancedienst gecontroleerd , maar hoefden niet mee naar het UMCG. De politie heeft rapport opgemaakt van het ongeval.

 

Foto’s: Robert Van Der Veen / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl