Motorrijder raakt gewond na aanrijding met automobilist

GRONINGEN – Een motorrijder is vrijdag begin van de avond gewond geraakt nadat deze in botsing is gekomen met een automobilist. De aanrijding vond plaats op de Sontweg in de stad Groningen. Door een onbekende oorzaak kwamen de motorrijder en automobilist met elkaar in botsing. De motorrijder raakte hierbij gewond. Meerdere getuigen zagen het ongeval gebeuren en belden 112. Meerdere politie en ambulance eenheden rukten uit naar de aanrijding. Ter plaatse startte de ambulancedienst direct met de hulpverlening. De motorrijder werd ter plaatse gestabiliseerd waarna hij (of zij) naar het ziekenhuis is gebracht. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl