Twee gewonden na vechtpartij in sportschool: Politie doet onderzoek

GRONINGEN – Zaterdagmiddag heeft er een vechtpartij plaatsgevonden in een sportschool aan de Protonstraat in de stad.

Rond 17.30 uur vond de vechtpartij plaats. Meerdere personen gingen met elkaar op de vuist, waardoor er twee gewonden vielen. Eén slachtoffer werd door het ambulancepersoneel meegenomen, de andere werd door de politie naar de dokterspost gebracht. Omdat de dader na de mishandeling gevlucht is, verzoekt de politie om uit te kijken naar een donkere man, met een breed postuur van ongeveer 1,80 meter lang. Hij heeft opgeschoren haar en droeg ten tijde van het incident een donker jack en een donkere broek. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Foto’s: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl