(VIDEO) Man aangehouden na bedreigingen met steekwapen

GRONINGEN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een man aangehouden omdat hij meerdere mensen op straat met een mes had bedreigd.

Rond 23.40 uur kwam de melding binnen bij de politie. De man zou meerdere mensen op straat met een mes bedreigd hebben, maar niemand was daadwerkelijk geraakt door de man. De politie kon al snel een verdachte aanhouden op basis van het opgegeven signalement, echter had deze geen mes bij zich. Hierop kamde de politie de omgeving met een speurhond uit. Al snel werd het mes gevonden, en kon de man alsnog mee naar het politiebureau, waar hij verhoord zal worden. Wat het motief van de man is, is nog niet bekend.

 

Beelden: GroningsNieuws

 

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl